Kyano Stouten

Naam: Kyano Stouten

Profiel: Software Developer (Student)

E-Mail: 501937@vistacollege.nl

Nummer: +31 6 21884215

skills

Html
Css
Javascript
Php
Over Mij

Ik ben een tweedejaars student Bij het Vista College in Maastricht. Ik studeer Software ontwikkeling met een bepaalde methode genaamd CBL. De term staat voor 'Challenged Based Learning'. Deze methode laat ons studenten ervaren hoe het is om in een realistisch en professioneel bedrijfsomgeving te werken.

Als tweedejaars student zou ik zeggen dat ik erg gemotiveerd ben om mijn doelen op deze opleiding te bereiken. Leren met CBL is een vrij geavanceerd proces dat ons studenten begeleidt naar een onafhankelijkheid die we waarschijnlijk nog nooit eerder hebben bedreven in het standaardonderwijs. Dit maakt leren Nieuw en interessant.

In mijn persoonlijke leven houd ik ervan om te filosoferen en ongelijksoortige ontologie├źn te verkennen. Zelf probeer ik ook te denken in een origineel en oprecht proces om problemen op te lossen. Ik zie mensen vaak in hetzelfde patroon denken, wat ons ervan weerhoudt realistische problemen op te lossen en als samenleving te evolueren. Maar dat is slechts een ontologische verklaring waar ik graag over nadenk.

Doelen

Dit zijn mijn leerdoelen als student

Web Design

Web Development

Business management

Responsive Design

Graphic Design

Marketing Services

Portfolio

Dit zijn mijn recente projecten.

Challenge 2

Web Development / 15 Oct. 2020

Challenge 3

Web Development / 24 Nov. 2020

Challenge 4

Web Development / 8 Dec. 2020

Challenge 5 / 6 / 7

Web Development / 25 Mar. 2021

Challenge 9

Web Development / 12 Apr. 2021

Music Production

Web Development / 8 Oct. 2021
-->